Clipdance

 

Luister jij ook zo graag naar muziek van K3, Junior Songfestival, Dua Lipa, Afrojack of andere hits uit de top 40? Dan is ClipDance echt iets voor jou! In de speelzaal van Het Baken kun je nu lekker dansen in je vrije tijd. ClipDance is de dansvorm die kinderen aanspreekt.

Je leert de dansjes zoals je dagelijks ziet in de video-clips op TV! Maar we moeten ook oefenen in draaien, springen en allerlei streetdance-bewegingen. En we werken aan je lenigheid. Je gaat tenslotte op ClipDance om wat te leren.

Op ClipDance maak je snel vrienden die ook van dansen houden. We doen af en toe een open les en soms een uitvoering. Dan leer je als een team aan een spetterend dansnummer te werken. Ben je een beetje verlegen? Dat geeft niet, je zult merken dat je een stuk zelfverzekerder wordt!

Waar?
In de speelzaal van Basisschool Het Baken , Oudelandselaan 139 Berkel en Rodenrijs.

Wanneer?

  • Woensdag 12.45-13.30 uur (kinderen uit groep 1,2 )
  • Woensdag 13.45-14.30 uur (kinderen uit groep 3,4,5)
  • Woensdag 14.45-15.30 uur Clip/Street (kinderen uit groep 6,7,8)

 

  • Wat trek je aan?

 Voor de kinderen in Clipdance-1 geldt dat ze een ballet- of gympak of andere soepele trainingskleding aan mogen, en gymschoentjes voor binnensport of ballet-/turnschoenen.

Voor alle hogere Clipdance-groepen is een zwarte legging en een wit “Dansen in Lansingerland” T-shirt verplicht. Verder draag je sportschoenen voor binnensport met een schone zool die niet afgeeft aan de vloer.
Lang haar vastmaken met elastiek of klemmen.

Wat kost het?
De lessen kosten € 7,50 per les van drie kwartier. Opzeggen kan 1 maand van tevoren. Je betaalt per kwartaal, dus ongeveer met 12 lessen tegelijk. Het inschrijfgeld is eenmalig €12,50. Tijdens de lagere schoolvakanties en feestdagen is er geen les.

Inschrijven
Klik hier om je in te schrijven voor een proefles.

Bekijk hier de foto’s van Clipdance.