Clipdance

Luister jij ook zo graag naar muziek van K3, Junior Songfestival, Dua Lipa, Justin Bieber of andere hits uit de top 40? Dan is ClipDance echt iets voor jou! In de speelzaal van Het Baken kun je nu lekker dansen in je vrije tijd. ClipDance is de dansvorm die kinderen aanspreekt.

Je leert de dansjes zoals je dagelijks ziet in de video-clips op TV! Maar we moeten ook oefenen in draaien, springen en allerlei streetdance-bewegingen. En we werken aan je lenigheid. Je gaat tenslotte op ClipDance om wat te leren.

Op ClipDance maak je snel vrienden die ook van dansen houden. We doen af en toe een open les en soms een uitvoering. Dan leer je als een team aan een spetterend dansnummer te werken. Ben je een beetje verlegen? Dat geeft niet, je zult merken dat je een stuk zelfverzekerder wordt!

Waar?
Voor kinderen in het basisonderwijs in de speelzaal van basisschool Het Baken in Berkel en Rodenrijs.

Wanneer?

  • Woensdag 12.30-13.15 uur (kinderen uit groep 1,2 )
  • Woensdag 13.30-14.15 uur (kinderen uit groep 3,4,5,6)
  • Woensdag 14.30-15.15 uur (kinderen uit groep 3,4,5,6)

Wat trek je aan?
Sportschoenen voor binnen met een schone zool die niet afgeeft of ballet- of turnschoenen. Een wijde, soepele joggingbroek of trainingsbroek met t-shirt, of een ballet- of gympak. In de 2e Clipdance groep dragen we een wit t-shirt en een zwarte broek.
Strakke spijkerbroeken,spijkerjasjes en sieraden waarmee je aan iemand kunt blijven haken zijn natuurlijk verboden! Lang haar vastmaken met elastiek of klemmen.

Wat kost het?
De lessen kosten € 6,35 per les van drie kwartier. Opzeggen kan 1 maand van tevoren. Je betaalt per kwartaal, dus ongeveer met 12 lessen tegelijk. Er is geen inschrijfgeld. Tijdens de lagere schoolvakanties en feestdagen is er geen les.

Inschrijven
Klik hier om je in te schrijven voor een proefles.

Bekijk hier de foto’s van Clipdance.